TELECOM

Glasvezel voor de levering van particuliere en zakelijke breedbanddiensten.

Infraconcepts is al ruim 20 jaar de toonaangevende leverancier van innovatieve breedbandconcepten voor het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van glasvezelnetwerken voor Telecom Netwerk Operators. Deze glasvezelnetwerken worden door Telecom Netwerk Operators en Service Providers gebruikt om breedbanddiensten aan zakelijke (B2B) en particuliere (B2C) klanten te leveren, zoals bijvoorbeeld televisie, internet en telefonie.

Dankzij onze jarenlange ervaring in toonaangevende projecten, zijn onze specialisten perfect in staat om samen met u de uitdaging aan te gaan om de juiste oplossing voor uw glasvezelnetwerk te creëren. Vanuit onze kennis en expertise worden we reeds in de ontwerpfase door onze klanten betrokken bij hun projecten. Gedurende de aanlegfase leveren we de benodigde projectbegeleiding, waaronder technische systeemondersteuning en logistieke services die volledig op uw bedrijfsprocessen worden afgestemd.

Infraconcepts levert een breed scala aan innovatieve breedbandconcepten voor Fiber to the Home (FTTH), Fiber to the Office (FTTO), Fiber to the Curb (FTTC), Hybrid Fiber Coax (HFC), Carrier (Dark Fiber) en Fiber in the Home (FITH) applicaties.