RAIL

Glasvezel voor de beveiliging, monitoring en besturing van baanvak- en stationssystemen.

Infraconcepts is al ruim twintig jaar de toonaangevende leverancier van innovatieve breedbandconcepten voor het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van glasvezelnetwerken voor ProRail. De zogeheten Glasvezel Interlokaal Telecom (GVIT) en SpoorLAN glasvezelnetwerken worden door ProRail gebruikt om vanuit de centrales, via de Telecomhuisjes (onder-/schakelstations, relaishuisjes, centrale verdelers of straatkasten) de systemen langs baanvakken en op stations te monitoren en op afstand te besturen. Dit betreft systemen als camera’s, dynamisch reisinformatiesystemen (DRIS), klokken en omroepinstallaties.

Dankzij onze jarenlange ervaring in toonaangevende projecten zijn onze specialisten perfect in staat om samen met u de uitdaging aan te gaan om de juiste oplossing voor uw glasvezelnetwerk te creëren. Vanuit onze kennis en expertise worden we reeds in de ontwerpfase door onze klanten betrokken bij hun projecten. Gedurende de aanlegfase leveren we de benodigde projectbegeleiding, waaronder technische systeemondersteuning en logistieke services die in nauwe samenwerking op uw bedrijfsprocessen worden afgestemd.

Infraconcepts levert een breed scala aan innovatieve breedbandconcepten voor systeemapplicaties langs baanvakken en op stations.