MOBIEL

Glasvezel voor de levering van mobiele breedbanddiensten.

Infraconcepts is de toonaangevende leverancier van innovatieve breedbandconcepten voor het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van mobiele netwerken voor Mobiele Netwerk Operators (MNO). Deze glasvezelnetwerken worden door MNO’s en Service Providers gebruikt om mobiele breedbanddiensten aan zakelijke (B2B) en particuliere (B2C) klanten te leveren.

Dankzij onze jarenlange ervaring in toonaangevende projecten, zijn onze specialisten perfect in staat om samen met u de uitdaging aan te gaan om de juiste oplossing voor uw glasvezelnetwerk te creëren. Vanuit onze kennis en expertise worden we reeds in de ontwerpfase door onze klanten betrokken bij hun projecten. Gedurende de aanlegfase leveren we de benodigde projectbegeleiding, waaronder technische systeemondersteuning en logistieke services die in nauwe samenwerking op uw bedrijfsprocessen worden afgestemd.

Infraconcepts levert een breed scala aan innovatieve breedbandconcepten voor 4G/LTE, Small Cells, DAS en Fiber to the Antenna (FTTA) applicaties.