ENERGIE

Glasvezel voor de beveiliging, monitoring en besturing van smart grids.

Infraconcepts is de toonaangevende leverancier van innovatieve breedbandconcepten voor het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van glasvezelnetwerken voor beheerders van elektriciteitsnetten. Deze ‘Smart Grids’ worden door de netbeheerders gebruikt voor de beveiliging van hoogspanningslijnen en het monitoren en op afstand besturen van velden en schakelstations, zodat de leveringszekerheid van elektriciteit te allen tijde kan worden gewaarborgd.

Dankzij onze jarenlange ervaring in toonaangevende projecten, zijn onze specialisten perfect in staat om samen met u de uitdaging aan te gaan om de juiste oplossing voor uw ‘Smart Grid’ te creëren. Vanuit onze kennis en expertise van Telecom- en glasvezeloplossingen worden we door netbeheerders en installateurs gevraagd om hen te ondersteunen en adviseren in het maken van weloverwogen keuzes voor de realisatie van een betrouwbaar en toekomstvast glasvezelnetwerk.

Infraconcepts levert een breed scala aan innovatieve breedbandconcepten voor boven- en ondergrondse hoogspanningslijnen, schakelstations en veldkasten/-huisjes applicaties.