DATACENTER

Glasvezel voor de levering van colocatie-, interconnectie- en clouddiensten.

Infraconcepts is de toonaangevende leverancier van innovatieve breedbandconcepten voor het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van glasvezelnetwerken voor Datacenters en Internet Exchanges. Deze glasvezelnetwerken worden door Datacenters en Internet Exchanges gebruikt voor het leveren van colocatie- en interconnectiediensten aan onder andere SME, Large Enterprise, content companies, system integrators, netwerk service providers en cloud service providers.

Dankzij onze jarenlange ervaring in toonaangevende projecten, zijn onze specialisten perfect in staat om samen met u de uitdaging aan te gaan om de juiste oplossing voor uw Datacenter of Internet Exchange te creëren. Vanuit onze kennis en expertise van Telecom- en glasvezeloplossingen worden we door onze klanten gevraagd om hen te ondersteunen en adviseren in het maken van weloverwogen keuzes voor de realisatie van een betrouwbaar en toekomstvast glasvezelnetwerk.

Infraconcepts levert een breed scala aan innovatieve breedbandconcepten voor Fiber Entry Rooms (FER), Cable Entry Rooms (CER), Meet Me Rooms (MMR) en Colocatieruimtes.