FiberHome Telecommunication Technologies

FiberHome Telecommunication Technologies

FiberHome Telecommunication Technologies Co. Ltd, opgericht in 1974, is al sinds 2016 een gerenommeerde partner van Infraconcepts. Eind 2017 zijn Fiberhome en Infraconcepts een vergaande samenwerking aangegaan in de vorm van exclusieve overeenkomst voor de verkoop en distributie van glasvezelkabel in de Benelux en Duitsland.

Fiberhome is wereldwijd actief als ontwikkelaar en producent van informatie- en communicatienetwerk oplossingen voor diverse marktsegmenten. Denk hierbij aan actieve componenten voor breedbandinfrastructuren (end-to-end), Smart City oplossingen en beveiligings- en toegangsapplicaties.

Fiberhome was in 1974 de eerste producent in China van de low loss vezel en behoort niet voor niets tot de top 5 wereldspelers als het gaat om de productie van glasvezel en glasvezelkabel. Met ruim 40 jaar ervaring, beheert ze de complete keten van preform, van waaruit de glasvezel wordt getrokken, tot en met de productie van de glasvezelkabel zelf (preform-vezel-kabel). Kwaliteit staat bij Fiberhome zeer hoog in het vaandel en sluit naadloos aan op de kernwaarden die Infraconcepts nastreeft. Met de continu toenemende vraag naar glasvezel is Infraconcepts voor de toekomst klaar en verzekerd van voldoende capaciteit.