CommScope

CommScope vindt haar oorsprong in de jaren 30 van de vorige eeuw in de Verenigde Staten van Amerika en ondersteunt bedrijven over de hele wereld met het ontwikkelen, bouwen en managen van hun vaste en mobiele netwerken. Door haar wereldwijde focus heeft CommScope een breed portfolio op het gebied van netwerkinfrastructuren bestaande uit de meest robuuste en innovatieve oplossingen voor glasvezel- en mobiele netwerkoplossingen. Als Channel Partner van CommScope werkt Infraconcepts samen met een team van specialisten op het gebied van glasvezeltechnologie om u te helpen bij het uitbreiden en optimaliseren van breedbandnetwerken en het migreren van netwerken met de nieuwste technologieën.

Om haar portfolio op het gebied van breedbandoplossingen verder uit te kunnen breiden en door te ontwikkelen, heeft CommScope in 2015 het segment “Broadband Network Solutions” overgenomen van TE Connectivity en samengevoegd met haar bestaande portfolio’s op het gebied van Wireless en Enterprise. De oplossingen van CommScope komt u overal tegen. In gebouwen, buitengebieden en datacentra over de hele wereld.

Infraconcepts is officieel Channel Partner voor het complete portfolio van de divisie Broadband Network Solutions. Binnen dit portfolio vindt u een diversiteit aan componenten en concepten voor aanleg, onderhoud en beheer van glasvezel- en kopernetwerken. Naast het leveren van deze producten en concepten, de logistieke functie, besteedt Infraconcepts veel zorg aan advies om tot een juiste keuze te komen. Dit doen we in teamverband met zowel eindklant als de installateur. Onze medewerkers worden continu op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en staan vooraan bij de implementaties van deze nieuwe producten en concepten zodat wij u altijd kunnen voorzien van het beste advies. CommScope helps to create, innovate, design, and build faster and better.

Meer informatie is te vinden op de website van CommScope.

Samen met het team van CommScope staan wij graag voor u klaar.