partners

Infraconcepts hecht veel waarde aan de intensieve en langdurige samenwerking met haar technologische partners. Mede hierdoor hebben we altijd direct toegang tot de laatste ontwikkelingen en innovaties. We zijn continu op zoek naar een verbreding van ons portfolio waarbij kwaliteit en duurzaamheid de doorslag geven.

Naast het leveren van componenten ontwikkelt Infraconcepts glasvezelconcepten voor specifieke marktsegmenten. We werken samen met meer dan 30 gespecialiseerde partners om deze concepten effectief in de markt aan te kunnen bieden.

Onze strategische ontwikkelingspartners, waarvoor wij tevens de verkoop en distributie verzorgen, zijn marktleiders op het gebied van glasvezelkabel en glasvezelgerelateerde componenten zoals connectivity voor aanleg, onderhoud en beheer van glasvezel- en kopernetwerken. Hieronder treft u onze exclusieve partners aan.

Naast de exclusieve samenwerking met de bovenstaande partners, organiseren wij de verkoop en distributie voor onderstaande business partners.

AFL

Business partner voor Reiniging & Inspectie oplossingen.

Zweva Engineering

Business partner voor Handhole oplossingen.

Filoform

Business partner voor Tube connector en Buisafdichting oplossingen.

Versalume LLC

Business partner voor Light-Diffusing Fiber oplossingen.