Bedrijfsprofiel

Infraconcepts is al ruim twintig jaar de toonaangevende leverancier van innovatieve breedbandconcepten voor het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van glasvezelnetwerken binnen de marktsegmenten Telecom, Energie, Industrie, Weg- en Waterbouw, Rail, Mobiel en Datacenter.

Infraconcepts heeft passie voor het creëren van verbindingen! Centraal staat de verbinding tussen mens & techniek, hetgeen we realiseren door duurzame relaties met onze klanten en partners te onderhouden en binnen afgesproken tijdslijnen, kwalitatief hoogwaardige breedbandconcepten te leveren.

De afhankelijkheid van hoogwaardige, breedband infrastructuren blijft in hoog tempo groeien. Bedrijven en consumenten willen altijd bereikbaar zijn, vitale functies in onze samenleving kunnen niet meer zonder een hoogwaardige en toekomst vaste ICT-infrastructuur. Oude communicatievormen en netwerken maken plaats voor nieuwe breedbandige verbindingen. De exponentiele groei van data voedt de vraag naar steeds meer bandbreedte en innovatieve breedbandnetwerken.

 

Infraconcepts wil door sterke partnerships een blijvende, leidende rol vervullen op de infrastructurele breedbandmarkt door het leveren en ontwikkelen van innovatieve breedbandconcepten.