Over ons

Infraconcepts is in ruim tien jaar uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke systeemleveranciers op het gebied van glasvezelgerelateerde netwerkconcepten in de Benelux.
Door altijd te streven naar maximale efficiëntie in de vorm van de beste oplossing voor de juiste prijs, welke in nauwe samenwerking met de R&D- afdelingen van haar fabrikanten wordt ontwikkeld, onderscheidt Infraconcepts zich in een zich constant ontwikkelende markt.

Op deze website hebben we een overzicht gemaakt van alle deelgebieden waarin Infraconcepts actief is met het leveren van diverse netwerkconcepten en -componenten. Door het toevoegen van diverse links op deze site wordt op een interactieve manier meer duidelijkheid verstrekt over de mogelijke bouwstenen van de diverse netwerkconcepten. Vanzelfsprekend is het onmogelijk om alle concepten en componenten op onze site in beeld te brengen, maar wanneer u persoonlijk geïnformeerd wenst te worden, staan onze specialisten graag voor u klaar om hierover met u van gedachten te wisselen.

Jasper Bilsen
Managing Director

 

Infraconcepts