Nieuws

Toekomstig ontwerpers TU Delft aan de slag met gekleurde vezels

Infraconcepts Netherlands B.V. en een geselecteerde groep studenten aan de TU Delft hebben de handen ineen geslagen. In de komende 10 weken gaan 21 studenten aan de slag met de nieuwste lichttechniek van Versalume, Corning® Fibrance® Light-Diffusing Fiber.

Gedurende het IDE Bachelor Final project gaan de studenten aan de faculteit Industrieel Ontwerpen aan de slag met de lichtgevende vezels en werken hun ideeën uit tot concrete productvoorstellen. Zij krijgen hiervoor tot eind juni de tijd. Gedurende deze periode voorziet Infraconcepts in de benodigde kennis en materialen.

Met een nieuwsgierige blik wordt vooruit gekeken naar de uitkomsten van het project. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Infraconcepts en Versalume kunnen de bevindingen van de studenten rechtstreeks worden ondersteund vanuit de R&D-afdeling van Versalume/Corning. Mogelijk ligt er een interessante samenwerking in het verschiet.

Via deze weg willen wij alle studenten veel succes en inspiratie toewensen voor de komende weken. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.