Nieuws

Nieuwe organisatiestructuur Infraconcepts Netherlands B.V.

Breda – Om nog beter op de groeiende glasvezelmarkt te kunnen anticiperen en haar strategische ambities te kunnen realiseren heeft Infraconcepts Netherlands B.V. per heden een nieuwe organisatiestructuur geïmplementeerd.

Peter van den Heuvel is benoemd tot Chief Technology Officer (CTO). Peter zal zich in zijn nieuwe rol, in samenwerking met Infraconcepts’ klanten en partners, nadrukkelijk op innovatie en conceptontwikkeling gaan richten.

Lars Willemsen is benoemd tot Manager Sales. Lars neemt het stokje van Peter over en wordt binnen Infraconcepts verantwoordelijk voor sales en marketing.

Martijn Janssen is benoemd tot Chief Operating Officer (COO). Martijn is verantwoordelijk voor inkoop, logistiek en customer service en zal zich op Infraconcepts’ primaire processen blijven richten.

Thomas van Stokkom is benoemd tot Manager Operations. Thomas wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de operationele inkoop, projectplanning en procesverbetering.

OVER INFRACONCEPTS

Infraconcepts is al ruim twintig jaar dé toonaangevende systeemleverancier van passieve glasvezel connectiviteit voor de telecomindustrie. Vanuit onze passie voor het creëren van verbindingen, leveren we een actieve bijdrage aan de verglazing en de transitie naar een digitale breedband maatschappij. Dit realiseren we door duurzame relaties met onze klanten en partners aan te gaan en binnen afgesproken tijdslijnen, kwalitatief hoogwaardige glasvezel concepten te leveren.