Project

Samenwerking met Regio-Glasvezel; de beveiligde geconditioneerde straatkast

Regio-Glasvezel voorziet sinds 2010 bedrijven en bedrijventerreinen van breedbandverbindingen met als drager glasvezelinfrastructuur op basis van een bewezen formule. Regio Glasvezel houdt zich primair bezig met ontwerp, aanleg, beheer en exploitatie van zakelijke glasvezelinfrastructuur. Hun kennis, slimme aanleg, vraagbundeling én focus op het MKB maakt dat Regio Glasvezel op kleinere schaal tegen aantrekkelijke tarieven glasvezelnetwerken aan kan leggen en bedrijventerreinen kan ontsluiten.

“Een van onze eigenschappen is het continu leveren van hoge kwaliteit. Dit realiseren wij onder andere door met partners en leveranciers samen te werken die naast het leveren van hoge kwaliteit ook flexibel en innovatief zijn en hun afspraken nakomen. Hierin voldoet Infraconcepts ruimschoots!”, zegt Fred da Graça van Regio-Glasvezel.

“Op dit moment hebben wij enkele honderden aansluitingen gerealiseerd door geheel Nederland in onder andere Alblasserdam, Sliedrecht, Zeist, Lopik, Dongen en Bleiswijk. Waar wij gestart zijn met de Drechtsteden in de provincie Zuid-Holland, zijn wij de afgelopen jaren steeds verder uit gaan breiden. Elke dag breiden wij ons netwerk weer uit waardoor ons bereik blijft groeien.”

Een van de concepten ontstaan uit de samenwerking met Infraconcepts is een beveiligde geconditioneerde straatkast die voldoet aan de hoogste eisen.