Specials

 

Customer specific solutions

 

Het Microfocus portfolio omvat speciaal ontwikkelde producten en concepten. Vaak ontwikkelen we deze oplossingen in nauwe samenwerking met onze klanten, zoals glasvezel patch- en lascomponenten die specifiek geschikt zijn voor het unieke toepassingsgebied van bepaalde installaties. De adviseurs van Infraconcepts denken graag mee over klantspecifieke oplossingen voor uitzonderlijke situaties.

 

Toepassingsgebied

Een voorbeeld van een door Infraconcepts ontwikkeld product is de Microfocus glasvezel ODF. Deze ODF’s worden toegepast om vezels aan elkaar te lassen of vezels op pigtails te lassen met eventuele tussenkomst van een adapter. Daarnaast biedt Infraconcepts patch-oplossingen waarbij mini-breakouts voorgemonteerd worden geleverd in daarvoor geschikte panelen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een 19 inch lade met telescoopgeleiders. Er bestaan tevens lasboxen die op een DIN-rail kunnen worden gemonteerd, de zogenaamde Wall ODF of WODF. Het voordeel van de nieuwe WODF is dat de basis kan worden gemonteerd op de positie, maar het lasgedeelte eenvoudig uitneembaar is.

 

Als een bestaand product niet kan worden toegepast volgens de klanteisen, bijvoorbeeld omdat het qua omvang niet past in de omgeving waar het geplaatst dient te worden, ontwikkelt Infraconcepts een passende oplossing. Uiteraard zijn producten uitgevoerd in een bepaalde kleur en met uw logo mogelijk. Deze producten kunnen volledig voorgemonteerd worden geleverd voor een aanzienlijke tijdsbesparing in het veld.

 

U bepaalt

  • Microfocus patch- en laslade 19 inch in 1U, 2U en 3U hoogte eenheden.
  • Microfocus FOXX patch- en laslade 19 inch in 1U, slechts 250 mm diep.
  • Las/las, patch/patch of las/patch module.
  • Diverse connector/adaptertypes (SC/PC, SC/APC, LC/PC, LC/APC, E2000).
  • Microfocus WODF patch- en lasbox voor DIN-montage.
  • Leverbaar in verschillende kleuren en te voorzien van klantspecifiek logo.

Uw voordelen

  • Easy: Eenvoudige installatie, front patch, easy access.
  • Unique: Klantspecifieke oplossingen
  • Competitive: De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Meer info

Voor meer informatie of advies over Specials van Infraconcepts kunt u te allen tijde contact opnemen met één van onze adviseurs.