Reiniging

Better than crystal clear

Naast de kwaliteit van de glasvezel en glasvezelconnector is tevens het adequaat reinigen van cruciaal belang voor een betrouwbare netwerkperformance. Verontreinigde glasvezels en glasvezelconnectoren kunnen namelijk hoge dempingen en zelfs permanente schade aan de netwerkinfrastructuur van operators veroorzaken. Het juist reinigen van glasvezels en glasvezelconnectoren zorgt voor een optimale levensduur en minimalisatie van vervangingskosten (OPEX). Infraconcepts levert een compleet portfolio aan effectieve en gebruiksvriendelijke reinigingsproducten voor het schoonmaken van glasvezels en glasvezelconnectoren.

Toepassingsgebied

De diverse reinigingsproducten worden toegepast op plaatsen waar glasvezels worden gelast en/of glasvezelconnectoren worden gepatcht. Ze zijn onmisbaar op locaties met een hoge concentratie aan glasvezelconnecties, zoals datacenters, central offices, headend’s, area POP’s en straatkasten. Daarnaast zijn de reinigingsproducten tevens uitermate geschikt voor particuliere en zakelijke klantaansluitingen met een relatief lage concentratie aan glasvezelconnecties.

U bepaalt

  • ReelCleaners; linthaspel voor snelle en effectieve reiniging van connectorvlakken (herbruikbaar met behulp van navulverpakking).
  • SmartCleaners; eenvoudige one-push cleaners voor snelle en effectieve reiniging van connectorvlakken en adapters (herbruikbaar met behulp van navulverpakking).
  • Cleaning Sticks; reinigingsstokjes voor snelle en effectieve reiniging van connectorvlakken en adapters (wegwerp), toepasbaar in combinatie met reinigingsvloeistoffen voor natte reiniging.
  • Cleaning Fluids; reinigingsvloeistoffen voor snelle en effectieve reiniging van connectorvlakken en glasvezels.
  • Cleaning Wipes; reinigingsdoekjes voor droge en natte (in combinatie met reinigingsvloeistof) reiniging van connectorvlakken en glasvezels.
  • Cleaning Kits; complete reinigingskits bestaande uit verschillende reinigingsmaterialen. In overleg mogelijk om klantspecifieke kits samen te stellen (zie reinigingskits).

Uw voordelen

  • Easy: Eenvoudige en gebruiksvriendelijke reiniging van glasvezels en glasvezelconnectoren.
  • Fast: Snelle en effectieve reiniging van glasvezels en glasvezelconnectoren.
  • Flexible: Verkrijgbaar in wegwerp- en herbruikbare varianten.
  • Stock: Standaard uit voorraad leverbaar.

Meer info

Voor meer informatie of advies over reinigingsproducten van Infraconcepts kunt u te allen tijde contact opnemen met één van onze adviseurs.