Handholes deelbaar

Extensive expansion options

Een Deelbare Handhole is een speciaal ontworpen bak met een dubbelwandige behuizing en dubbelwandige deksel. Handholes worden toegepast als behuizing van ondergrondse knooppunten. Hierin kan één lasmof en/of kabel-overlengte met een maximale buigradius van 275 mm worden opgeslagen. Deze behuizing doet dienst als mechanische bescherming van de kabel en de lasmof en voorziet tevens in een goede toegankelijkheid van de lasmof ten behoeve van toekomstige uitlassen. Het unieke aan Deelbare Handholes ten opzichte van de standaard Handholes van Infraconcepts is dat deze kunnen worden ingezet in reeds bestaande trajecten voor bijvoorbeeld het maken van klantaansluitingen. Tevens bestaat de mogelijkheid om met HDPE-koppelingen nieuw aan te leggen HDPE-buizen door te koppelen.

Toepassingsgebied

Doordat Handholes ondergronds geplaatst worden, is het belangrijk dat ze van een robuuste kwaliteit zijn. Deelbare Handholes met kunststof versterkingsribben en een stalen support frame zijn geschikt voor installatie op locaties die vallen onder groep 1, 2 en 3 volgens de Europese Normen EN 124, onder voorwaarde dat de Handhole geplaatst wordt op minstens 500 mm onder het grondoppervlak.

  • Groep 1: Gebieden welke alleen betreden worden door voetgangers en fietsers.
  • Groep 2: Trottoirs, wandelpromenades en vergelijkbare gebieden, parkeerplaatsen en uitritten.
  • Groep 3: Plaatsen gemeten vanaf de trottoirband maximaal 0,5 meter in de rijweg en tot een maximum van 0,2 meter in het trottoir

U bepaalt

Doordat de toepassing per project kan verschillen zijn er diverse uitvoeringen handholes op de markt (zie afbeeldingen). Hieronder volgt een opsomming van de mogelijkheden:

  • Diverse vormen (rechthoekig, vierkant, ovaal).
  • Kies uit Deelbare Handholes zonder gaten met bijgeleverde koppelingen of direct gereed voor installatie met voorgeboorde gaten met diameters variërend tussen de 32 en 50 mm.
  • Leverbaar met een kunststof of gietijzeren deksel.

Uw voordelen

  • Quality: Een robuuste behuizing voor een jarenlange bescherming van uw glasvezelmaterialen.
  • Accessible: Gemakkelijk toegankelijk voor aanpassingen of uitbreidingen in uw glasvezelnetwerk, ook voor bijvoorbeeld klantaansluitingen.
  • Flexible: Handholes van Infraconcepts zijn aan te passen naar uw wensen en het toepassingsgebied.
  • Competitive: De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Meer info

Datasheet en extra foto’s zijn op aanvraag beschikbaar. Voor meer informatie of advies over Deelbare Handholes van Infraconcepts kunt u te allen tijde contact opnemen met één van onze adviseurs.